Cleveland Clinic Lou Ruvo Center for Brain Health--page 5 (of six pages): Patient and Research Center

Frank Gehry
2009





The north side

These stacked boxes in white stucco define the more traditional facade of the Center. Although this seems to be the back with a parking lot behind it, it is in fact the entrance facade for patients, employees, and the public.
 
 

The main entrance

 
William Robinson, an artist based in Bremerton Oregon, designed these benches for sale for the benefit of the Center.



Go to page 6.

For other works by Gehry on this site, see this index under Gehry: Index



Click here to return to index of art historical sites.

Click here to return to index of artists and architects.

Click here to return to chronological index.


Click here to see the home page of Bluffton College.


© 2012 Mary Ann Sullivan. I have photographed (on site), scanned, and manipulated all the images on these pages. Please feel free to use them for personal or educational purposes. (I would appreciate being told if you find them useful.) They are not available for commercial purposes without my explicit permission.