Stone Hill Center: the Courtyard

Tadao Ando
2008



Two floors of conservation work space face the courtyard, with floor to ceiling windows.

 
Richard Lacayo describes the squared archway in the diagonal wall as a "proscenium that turns earth and sky into a kind of cosmic theater" (Time magazine).
 

Stairs up to the terrace

 
 


See other views of the courtyard from the terrace above.


Go to Stone Hill Center Index.


Click here to return to index of art historical sites.

Click here to return to index of artists and architects.

Click here to return to chronological index.

Click here to see the home page of Bluffton University.


© 2008 Mary Ann Sullivan. I have photographed (on site), scanned, and manipulated all the images on these pages. Please feel free to use them for personal or educational purposes. (I would appreciate being told if you find them useful.) They are not available for commercial purposes without my explicit permission.