McCormick Tribune Campus Center, Illinois Institute of Technology--page 4 (of five pages)

Rem Koolhaas
2003





Floor to ceiling windows border the Mies Courtyard

This open area in the middle of the building provides a view of the Commons Building by Mies which Koolhaas incorporated into the new structure.
 

The diagonal walkways are paved with shiny aluminum tiles
 

 

The Center Court--a sunken tw-story recreation and dining area

 

On the top level -- a narrow hallway/bridge with a garden

 




Continue to page 5.

See also Koolhaas's Seattle Central Library.

Click here to return to index of art historical sites.

Click here to return to index of artists and architects.

Click here to return to chronological index.


Click here to see the home page of Bluffton College.


© 2013 Mary Ann Sullivan. I have photographed (on site), scanned, and manipulated all the images on these pages. Please feel free to use them for personal or educational purposes. (I would appreciate being told if you find them useful.) They are not available for commercial purposes without my explicit permission.