The Clore Gallery for the Turner Collection, Tate Gallery, London, England

James Stirling
1980-84

 


The main facade of the Clore Gallery

Friendly colors and inviting exterior spaces are part of the post-modern credo. The green trim is echoed by the lush natural environment. Repeated geometric elements help to unify the structure.

Side views of this annex to the main building of the Tate Gallery

Views of the main entrance

Views of the main stairway from above and below

The exterior window on the east side and a view from the interior




Click here to return to places index.

Click here to return to index of artists and architects.


Copyright Mary Ann Sullivan. I have photographed (on site), scanned, and manipulated all the images on these pages. Please feel free to use them for personal or educational purposes. (I would appreciate being told if you find them useful.) They are not available for commercial purposes without my explicit permission.

Page maintained by Mary Ann Sullivan, sullivanm@bluffton.edu